Forum

FORUM: LISTA DZIAŁÓW / DZIAŁ "KONCERTY" / TEMAT "Czeladź 02.05.2011 r."
UŻYTKOWNIK WYPOWIEDŹ

GrzegorzG

Wysłano 2011-05-07 20:52:58

Czeladź, 02.05.2011 r.
Koncert Natalii miał miejsce się w ramach ,,Dni Czeladzi 2011” w Parku Prochownia na Piaskach.
Około godz. 20. 30 prowadząca imprezy tego dnia Joanna Bartel zapowiedziała gwiazdę wieczoru i pojawiła się Ona: nasza Blond-Anioł wokalistka ze swoim zespołem. Utwór ,,Black” na dobry początek, potem było: ,,In the spot”, ,,Decymy”, ,,Part of it”, ,,Wierze w nas”, ,,Wierność jest nudna”, ,,To jest Komiks, ,,Love is Salvation”, ,,Funk with U”, ,,Sexi Flexi”, ,,Piosenka światłoczuła”, ,,Tyle słońca w całym mieście”, ,,W biegu”, ,,Fantasies”, ,,Będzie jak ma być”. Dopełnieniem szczęścia i spełnieniem oczekiwań publiczności na bis były: ,,Wierność jest nudna i ,,To jest Komiks”. Oczywiście były także muzyczne niespodzianki poza znanymi utworami z materiału płytowego Nat.. W trakcie koncertu dla wytrawnych odbiorców i bywalców koncertów Natalii pojawiły się takie ,,perełki” jak: ,,Ti amo” z repertuaru Rihanny, ,,Sweat dreams” Eurythmicks oraz ,,She´s a Maniac”-M..Sembello.
Moje wrażenia, można by rzec,standardowe. Wielka euforia i zachwyt. Jedną z rzeczy, która mam po koncercie na myśli jest to, że przy takiej dynamice brakuję czasu na robienie zdjęć i analizę podanego ,,muzycznego menu” podczas samego koncertu:-). Wszystko jest spójne, wypełnione po brzegi treścią i chyba dla każdego fana zbyt krótko trwające. Tak świetnie się bawiłem, że zabrakło na ww. elementy czasu. Natalia była w doskonałym nastroju, ubarwiała koncert swoim humorem i wspaniałą choreografią taneczną. Po koncercie miałem zachrypnięte gardło...i chyba nie tylko ja...
Świetna zabawa, znakomity majowy wypoczynek i już w mym umyśle perspektywa kolejnego koncertu w Zabrzu. Jak ja lubię tę chwilę...

By nie było zwyczajowego nadmiaru laudacji z mojej strony dla naszej Gwiazdy to tym razem podziękowania dość banalne:-)....za gorąca herbatę, za ten fantastyczny uśmiech dla nas fanów po koncercie pomimo Twojego zmęczenia i późnej pory nocy. Dobre fluidy i emocje były w pakiecie-). Natalia za to wszystko i o wiele więcej Tobie...dziękuję....

Ps. Uściski dla Basi, Beatki, Rafała, Marcina za naszą integrację, coraz lepszą organizację naszych wyjazdów na koncerty i wciąż ta samą absorpcję cudownego głosu Natalii.
Dla Roberta, Impresario Natalii, podziękowania za cierpliwość i zrozumienie dla naszej chęci wyrażenia wdzięczności dla naszej Gwiazdy:-)
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/706/czelad.jpg/][IMG]http://img706.imageshack.us/img706/3743/czelad.jpg[/IMG][/URL]

GrzegorzG

Wysłano 2011-05-07 23:38:28

YouTube sexiflexi channel Kurpisz Impresariat Facebook Myspace LaPerla

Design by Aleksandra Korszuń, Powered by Solarte
Copyright © 2010, Kurpisz Impresariat